Klanten over Conexus

Directeur van een thuiszorgorganisatie over Conexus

“Conexus geeft ons de zekerheid dat we alle afspraken die we met onze cliënten hebben gemaakt ook echt tot uitvoer kunnen brengen. Hierdoor kunnen wij een grote mate van kwaliteit aan onze klanten garanderen. Tevens zorgt de beschikbaarheid van de juiste gegevens op ieder gewenst moment voor rust. Met Conexus heb ik het gevoel alles onder controle te hebben.”

Manager van een kraamzorgorganisatie over Conexus

“Sinds 2013 zijn wij als een beginnende kraamzorgorganisatie overgestapt op het werken met software. Wij hadden verschillende softwareleveranciers uitgenodigd om hun programma’s te demonstreren. Wat bij Conexus meteen opviel was de gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid van het systeem. Bijna een jaar later zijn we nog steeds tevreden gebruikers van Conexus. Daarnaast ervaren wij de begeleiding van DataConcept als bijzonder goed. De helpdeskmedewerkers van DataConcept staan altijd voor ons klaar.  Geduldig en vriendelijk . Hoe groot of klein je probleem ook is, zij doen altijd hun uiterste best om je probleem op te lossen en de vragen die je stelt te beantwoorden. Conexus brengt orde in complexiteit.”

Manager van een thuiszorgorganisatie over Conexus

“De persoonlijke betrokkenheid en het doorzettingsvermogen van de mensen achter DataConcept is voor ons doorslaggevend geweest om voor Conexus te kiezen. Zij hebben ons vertrouwen gewonnen en dat is bijzonder in de wereld van ICT.”

Directeur gespecialiseerde verpleegkundige kinder thuiszorg over Conexus

“Als kleine specialistische organisatie stonden wij drie jaar geleden voor het feit dat ook wij van onze Excel sheetjes af moesten en naar een goedlopend software programma op zoek over moesten gaan. Door eigen zorginkoop hadden wij tenslotte de toegang nodig tot het AZR berichtenverkeer. Na een gedegen selectieprocedure hebben wij uiteindelijk voor Conexus gekozen. De prijs- kwaliteitverhouding bleek prima in orde te zijn. Conexus ondersteunt ons in de gehele zorgverlening.  DataConcept heeft korte lijnen en een prima werkende helpdesk, hetgeen zeker in de implementatieperiode van groot belang is. Conexus zit nu volledig in onze vingers en ook de medewerkers kunnen goed uit de voeten met hun online-rooster en registratie. DataConcept is toekomstgericht en luistert goed naar hun gebruikers.

Contact

Bezoekadres:
Rijnzathe 4
3454 PV UTRECHT

T
E

Copyright © 2024 | DataConcept.nl

Website door Sales Care

Facebook
LinkedIn