Over ons

Dataconcept is in 2001 opgericht. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de ambulante zorgverlening. Door deze specialisatie zijn de medewerkers van Data Concept IT B.V. goed op de hoogte van de ontwikkelingen en de processen binnen de thuis- en de kraamzorg.

De ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Hierdoor is het voor u als zorgondernemer belangrijk samen te werken met een partner die weet wat er binnen uw organisatie speelt en voor welke uitdagingen u als ondernemer wordt gesteld. Dan is het goed om te weten dat de medewerkers van DataConcept uw taal spreken.

Ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van software is altijd geweest om uw processen op een intelligente manier te ondersteunen zodat u uw zorg zo efficiënt mogelijk kunt inzetten.

Missie

Werken aan gezonde zorg is onze motto. Door werkwijzen efficiënt te organiseren ontstaat er geen onnodige tijdverspilling en dat scheelt veelal geld, maar ook stress en dus gezondheid. Vanuit een ontspannen toestand is er meer creativiteit en productiviteit mogelijk  Dit uitgangspunt vormt de kern van onze organisatie en vertaald zich niet alleen in onze oplossingen en diensten, maar we willen het ook uitstralen in onze relaties. Om dit te bewerkstelligen begeleiden wij onze klant tijdens de implementatie, maar staan daarna ook tot hun dienst wanneer dat gewenst is. Wij hebben de missie om de digitalisering van de zorgbranche te ondersteunen.

Visie

U wordt als ondernemer in de zorg geconfronteerd met veel veranderingen. Onder druk staande budgetten betekenen voor u dat uw bedrijfsprocessen steeds efficiënter moeten verlopen. DataConcept is zich hier als geen ander van bewust. Ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van software is altijd geweest om de administratieve last van zorginstellingen en haar zorgverleners te verminderen en u te helpen om uw core business, namelijk het verlenen van goede zorg, zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit wordt mede bewerkstelligd door inzet van moderne hulpmiddelen zoals smartphone en tablet.

Onze medewerkers volgen samen met u de ontwikkelingen in de zorg nauwlettend met als doel de sofware altijd up-to-date te houden. Door goed partnerschap garandeert DataConcept u nu en in de toekomst optimale softwareondersteuning.

Contact

Bezoekadres:
Rijnzathe 4
3454 PV UTRECHT

T
E

Copyright © 2024 | DataConcept.nl

Website door Sales Care

Facebook
LinkedIn