Meer over Conexus Zorg

Zorgplannen met Conexus.

Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk het voor u als zorgaanbieder is om efficiënt te plannen. Het liefst zo gemakkelijk en snel mogelijk. Conexus ondersteunt u hierbij onder andere door op slimme wijze gebruik te maken van een geïntegreerde Google maps module. Cliënt- gestuurd zorgplannen met Conexus verzekert u en uw cliënten ervan dat de afspraken die u met uw cliënt heeft gemaakt ook daadwerkelijk kunnen worden nagekomen.

Conexus online rooster & Conexus App

De in Conexus gemaakte zorgroosters kunnen op diverse wijze worden aangeboden aan de zorgverlener en aan de cliënt. Zo  beschikt u over de mogelijkheid om de zorgroosters af te drukken in Pdf-formaat. Maar u kunt de zorgroosters ook digitaal aanbieden.

Uw zorgverleners maar ook uw cliënten kunnen op ieder gewenst moment van de dag op hun eigen pc, tablet en smartfoon de afspraken zien. Uw zorgverleners hebben zelfs de mogelijkheid om contactmomenten en de duur van de afspraken terug te koppelen aan de administratie. Ook het aftekenen op een papieren zorgrooster behoort tot het verleden. De Conexus app biedt zelfs de mogelijkheid om de zorgverlener en de cliënt een handtekening te zetten op de smartfoon van de zorgverlener.

Zorgeloos declareren en factureren met Conexus

Conexus zorgt ervoor dat u op eenvoudige en betrouwbare wijze de door u geleverde zorg factureert. Of het nu gaat om PGB, WMO, ZIN of particuliere zorg: met één druk op de knop genereert u een  basisfactuur, WMO declaratie of AW319 factuur.  Tevens kunnen wij voor u een koppeling met de meeste boekhoud- en salarissoftwarepakketten realiseren.

Maatwerk

Hoewel Conexus een zeer breed spectrum aan functionaliteit en mogelijkheden biedt kan het zijn dat er specifieke, voor uw organisatie aanpassingen of toevoegingen moeten worden ontwikkeld. Dan is het goed om te weten dat de ervaren ontwikkelaars van DataConcept in bijna alle gevallen een oplossing kunnen bieden. Hierdoor sluit Conexus nog beter aan bij de processen van uw organisatie.

Contact

Bezoekadres:
Rijnzathe 4
3454 PV UTRECHT

T
E

Copyright © 2024 | DataConcept.nl

Website door Sales Care

Facebook
LinkedIn