Eigen bijdrage in Conexus kraam

Utrecht, februari 2014

Dataconcept heeft onlangs een nieuwe release van Conexus kraam uitgerold.

Belangrijkste wijziging is dat Conexus nu faciliteert in alle verschillende varianten die er bestaan met betrekking tot de eigen bijdrage. Dit betekent dat na het zetten van de juiste instellingen Conexus kraam gebruikers verzekert zijn van de juiste facturatie aan cliënt en zorgverzekeraars.

Bovenop de vele functionaliteiten en handigheden die Conexus al bood voor de processen binnen de kraamzorg stelt deze nieuwe release de gebruikers van Conexus kraam nu ook in staat om beschikbaarheid van de medewerkers vast te leggen. Tevens biedt het hen de mogelijkheid om een planning vast te leggen en hiermee roosters te genereren.

Deze roosters kunnen als PDF gegenereerd worden, maar er bestaat ook een mogelijkheid om deze op een online rooster te tonen. Deze is voor zowel medewerkers als voor cliënten beschikbaar. Naast een overzicht van afspraken stelt het online rooster de medewerkers ook in staat om hun gewerkte uren vast te leggen. Ook biedt het de mogelijkheid om bezoekverslagen vast te leggen welke vervolgens centraal opgeslagen worden. Dit alles geschiedt natuurlijk met beveiligde verbindingen die de privacy van zowel de cliënt als van de medewerker garandeert.

Voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie kunt u contact opnemen met:

DataConcept IT BV
Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht

T: 030-6007106
I: www.dataconcept.nl
E: info@dataconcept.nl

Contact

Bezoekadres:
Rijnzathe 4
3454 PV UTRECHT

T
E

Copyright © 2024 | DataConcept.nl

Website door Sales Care

Facebook
LinkedIn